Hei :-)

Blogget ikke i går siden var ute å hadde vaffelsalg på meny med søtejenter98 dina, malin og ida! Nå er jeg da med bestetonje, å det er koselig! Vi tok en liten pause fra fotoshooten vår, å tok oss tid til å blogge.. Men nå skal vi kose oss videre også snakkes vi senere! Bilder fra fotoshooten kommer senere eller i morgen.
Hei ! Nå tenkte vi at vi skulle ha et lite innelgg om oss selv, og hvordan vi er  

Først vil vi bare si at vi har hatt en blogg hver. og vi fant ut av vi ville slå oss sammen for og prøve noe nytt sammen, og håper dere vil like denne bloggen ! bloggene våres www.veronicavero.blogg.no ogwww.pernillehanzen.blogg.no . vi blogger om det meste og kommer til og gjøre det her også ! det kommer til og være masse bilder og kanskje noen videoer også, vi kommer til og blogge når vi er alene og sammen !

Om Pernille.

Jeg er en jente på 13 år og holder på med Håndball, er med venner og familie på fritiden. Jeg er en posetiv, snill og rar jente. jeg er ikke redd for og drite meg ut .. sier det meste rett ut, men tenker på hva jeg sier før jeg sier det hvis det er noe alvorlig ! jeg velger om blogge fordi jeg syntes det er gøy og fortelle ting til andre. jeg føler jeg kan være litt åpen, men passer på hva jeg sier og forteller egentlig bare hva jeg gjør i hverdagen på bloggen, det blir selvfølgelig noe helt annet når jeg snakker til en venninne jeg stoler på ! Jeg kommer til og blogge om hverdagen, outfit, innkjøp osv .. 
Om Veronica.

heisann, jeg er jente på 13 år blir 14 år i januar.

Jeg er en blid og hyggelig jente som er veldig lett å bli kjent med, men det som er negativt med meg er att jeg klager altid på utseende mitt og hvordan kroppen min er. Jeg er utadvendt og er ikke redd for å drite meg ut, mange kan vel si til meg att jeg er rar og har dårlig humor. Jeg har begynt å trene på spenst, å mitt nyttårforsett er å få flat mage. driver ikke så veldig mye mere på fritiden enn å være med venner og familie. kommer ikke opprinnelig fra Sandefjord, jeg ble født i Drammen i 1998 og flyttet til Arendal når jeg var 3år, å når mamma og pappa skilte seg flyttet jeg hit, så her bor jeg i dag. Mine "framtidsplaner" er vel å bli dyrlege å studere og sånn i danmark. Jeg har ikke veldig mye mere å si om meg selv, men det jeg kommer til å blogge om her på bloggen vår er outfit, tips, mine egene meninger om ting, videblogger osv. this is me.
 


BLOGGES!♥

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

Legg meg til som venn


A r k i v


Januar 2012


K a t e g o r i e r


Foto
Hverdag
Innkjøp
Om Pernille & Veronica
Outfit
Videoblogg

L i n k e r


blogg.no
Få din egen blogg!

D e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits